logo
nl

VD-brev vecka 7: Vän av ordning och vackra rosor

Glad Alla hjärtans dag på er Hantverkare uti Sveriges långa land. En sådan här dag ska du ta hand om dina kära eller dig själv. Någon vänlig själ på kontoret hade lagt ut röda rosor och en godsak på våra skrivbord i morse.

redarrows läs mer

Svea Ekonomi hjälper dig med finansiella och administrativa tjänster

Genom Maria Axö på Svea Ekonomi kan ni som medlemmar i Hantverkarnas Riksorganisation teckna ett förmånligt avtal gällande finansiella och administrativa tjänster m.m. Nedan ser ni vilka tjänster det avser och vad det kostar.

redarrows läs mer

Konstgillet besökte Liljevalchs Vårsalong

Konstgillets årliga besök på Liljevalchs Vårsalong ägde rum den 6 februari och 30 st medlemmar fick en genomgång av årets utställare. Utställarna är såväl professionella som självlärda konstnärer, som blivit antagna av utställningskommittén.

redarrows läs mer

Tips till riktiga hantverkare

Hantverkarna rekommenderar sina medlemmar att följa Konsumentverkets ”Tips till dig som är hantverkare”, som kan laddas ner från Konsumentverkets hemsida. Vi rekommenderar även konsumenter att gå in på Konsumentverkets hemsida och ladda ner broschyren ”Tips till dig som ska anlita hantverkare”.

redarrows läs mer

Företagsmöte i mathantverkets tecken 18 februari

Stockholms Hantverksförening bjuder in till ett företagsmöte i mathantverkets tecken. Tisdagen den 18 februari kl 18 samlas vi på Restaurang Printz för att uppleva ett litet smakprov av allt det goda som landets kreativa mathantverkare har att erbjuda!

redarrows läs mer

Hantverkets omvärld vecka 7



redarrows läs mer

 


På gång
























Hantverkarnas Riksorganisation • 70 20 • 12107 Stockholm-Globen
Besöksadress: Fyrvaktarkroken 13, Enskededalen • Växel: 08-442 01 20 • Fax: • info@hantverkarna.se